Aktuellt

Renovera i Coronatider – våra tak behöver omsorg även nu

Det finns ett stort behov av underhåll av våra fastigheter. Vi har noterat att särskilt taken glöms bort och det upptäcks ofta först när det är för sent, till exempel vid ett läckage.

Vid ett löpande underhåll från Protan har du alltid rätt status på ditt tak och gör investeringar som ger lägst totalkostnad med tiden. Helt enkelt ett smart val för din plånbok.

Både offentliga och privata fastigheter har nu en möjlighet att få erbjudande om en inspektion och information om ett takförvaltningsavtal. Vi inom Protan utför självklart också ROT; renoveringar, ombyggnader och tillbyggnader såväl som nyproduktioner.

Få kontroll på ditt underhåll

Protan är en totalleverantör av system för taktäckning, terrasser, våtrum och radonsäkring. Vi har ett stort nätverk av auktoriserade takentreprenörer och täcker in hela landet. Vi utför både takduk (PVC) och takpapp (bitumen) med alla våra entreprenörer.

  • Takexperter som kan underhålla dina tak och syna dem.
  • Vi gör omläggningar för att säkra ditt tak för framtiden.
  • Säkrar taken och kontrollerar och uppgraderar deras taksäkerhet.
  • Tilläggsisolering som ger mindre energikostnader.

Vi är redo att hjälpa Er, ta kontakt med Malin Holmlund för information om renovering eller boka en taksinspektion.

Telefon: 08-564 733 40

Malin Holmlund, Takförvaltning:

Direkt: 073-398 81 14
Epost: malin.holmlund@protan.se 

Takförvaltning

Ditt tak är viktigt. Med ett avtal hos Protan säkerhetsställer du ditt tak precis som bilen behöver sin service. Vi dokumenterar och redovisar allt för dig som kund. Så du i många år kan ha ett tryggt och säkert tak samt ha kontroll på statusen med åren. Ett tak håller mycket längre än du tror, förutsatt du sköter om det professionellt!

Med ett takförvaltningsavtal med Protan är ditt tak alltid i trygga händer:

  • Full dokumentation i vårt eget takförvaltningssystem
  • Förlänger takets livstid
  • Upptäcker behov och kan undvika stora skador
  • Förutsägbarhet på renoveringsbehov
  • Översikt av renoveringsbehov och investeringar
  • Dokumenterar taket över tid, kontroll

Renovering av tak

Ett taks levnadstid är beroende av flera faktorer. Det gäller att produkt och system är av hög kvalitet likväl som utföraren. Protan erbjuder allt detta. I Sverige har vi utfört trygga tak i 40 år. Tillsyn och underhåll är en viktig komponent som säkrar längsta möjliga levnadstid på taket. Det tycker vi är viktigt, vad tycker du? Läs mer om takrenovering här.