Jobba på Protan

Vill du bli en av oss?

Protan är en internationell koncern som erbjuder spännande arbetsuppgifter och intressanta framtidsutsikter. Jobba på Protan - vi tror på dig.

Protan är en internationell koncern med norska rötter. Våra affärsområden är produkter och lösningar inom takduk och tätskikt, tekniska textilier, ventilationssystem och i Norden också entreprenadverksamhet.

Detta ger utrymme för en spännande karriär, nationellt och internationellt.

Huvudkontoret ligger i Drammen, Norge. Vi har totalt 700 anställda och har kontor i Sverige, Polen och Storbritannien, samt goda samarbetspartners över hela världen. Organisationen består av kompetenta och lojala medarbetare från många nationer. Vi tror på den enskilda individen, och på att ge honom eller henne möjlighet till att växa och utvecklas genom utvecklande och utmanande arbetsuppgifter. Målet är att stimulera till kompetensutveckling, kreativitet och ansvarskännande. Vi har en god och informell arbetsmiljö och vi jobbar systematiskt med att vara en hälsosam och attraktiv arbetsplats, där ingen blir skadad eller sjuk av sitt arbete.

Vi på Protan har fyra grundläggande värderingar: engagemang, samarbete, kvalitet och ansvar. Detta är något vi önskar att de som söker en tjänst hos oss kan stå för.

Vi erbjuder utmanande och spännande arbetsuppgifter i en god arbetsmiljö och vi har goda utvecklings- och karriärmöjligheter i en stor koncern.

I Protan har vi bra arbetsförhållanden och våra villkor är konkurrenskraftiga, med goda pensions- och försäkringsvillkor.

Vi är alltid på jakt efter duktiga medarbetare som kan bidra till att Protan når sina mål. Om du inte hittar en ledig plats som passar dina kriterier, rekommenderar vi att du skickar oss ditt CV.

 För tillfället har vi inga lediga platser.