Aktuellt

Hedins Bil

Hedins Bil i Segeltorp är en återförsäljare och serviceverkstad för flera stora bilmärken. I den moderna byggnaden huserar både försäljning och verkstad bakom den skinande fasaden av glas.

Vi på Protan Entreprenad AB Stockholm är stolta över våra 15 anställdas yrkeskunskap, och till Hedins Bil har vi levererat ett brett spektra av tjänster som demonstrerar vidden i vårt utbud. 

Protan leverar taktäckning till alla slags uppdrag. Vi erbjuder en totalservice med allt ifrån traditionella metoder till de nyaste materialen och den senaste teknologin, inkluderat gröna tak, vattenfördröjning och solcellspaneler.

På Hedins Bil’s avdelning i Segeltorp föll valet av tak på traditionell taktäckning med bitumen på bilhallen. Men den stora byggnaden består av flera delar som har olika behov. Restaurangdelen blev täckt med Protan SE 1,5 millimeter.

Protan Entreprenad Stockholm gör inte bara taktäckningen, utan erbjuder ett komplett paket. Vi står också för taksäkerhet, plåtslageriarbete, takrännor och stuprör. 

Taket är den femte fasaden och valet av tak bidrar till byggnadens profil i närmiljön. Här kan vi ge råd om olika lösningar för att lyfta byggnaden. Hos Hedins Bil blev gavlarna utrustade med lackerad Protan CoolRoof - en vit takduk specifikt designad för att reflektera solljus, ur klimathänsyn, men som också är ett populärt val av estetiska orsaker

Protan Entreprenad AB levererar helhetslösningar för tak av alla slag. Fråga oss om vilka lösningar som passar för ditt byggprojekt.

Protan Cool Roof

Protan Cool Roof är ett taksystem som ingår i produktserien Protan Exposed Roof SE. Tätskiktet är vitt och lämpar sig utmärkt som exponerad taktäckning när dokumenterat högt reflektionsvärde (SRI-Solar Reflectance Index) önskas.  

Protan SE

Protan SE är en polyesterarmerad PVC-takduk som används på exponerade takytor. Den kan fästas mekaniskt eller monteras som vakuumtak.