Kurs Radon Safe

1 dags Kurs Radon Safe och den säkra monteringen och svetsningen av radontätskikt är säkerställd. Verktygskit ingår och en praktisk examen avges.

1 dags Kurs Radon Safe och den säkra monteringen och svetsningen av radontätskikt är säkerställd. Verktygskit ingår och en praktisk examen avges.

Protan Radon Safe-kurs är en 1 dagars monterings- och svetskurs med vårt radontätskikt RadonSafe.

Det undervisas i varmluftsvetsning av Protan Radon Safe, utförande av detaljer och genomföringar, samt praktisk montering i alle bruksgrupper (A, B och C). 

I början av kursen får deltagarna «Protan Verktygskit». Verktygen ingår i kursavgiften och behålles av kursdeltagarna. Kittet innehåller

• 1 st Leister Triac ST (handsvets)
• Munstycke till Triac
• Tryckrullar
• Sax
• Protan Kontrollverktyg 

Vid kursavslutningen får deltagarna ett materialpaket bestående av 120 kvm Radon Safe, homogen folie, filt och detaljer. 

Protan Radon Safe-kurs arrangaras hos Protan i Drammen. Kursen kan också hållas hos den enskilde entreprenören i samband med montering av tätskiktet på byggarbetsplats. 

Kursen avslutas med praktisk examen. Efter avklarat prov, mottar deltagaren bevis som godkänd Protan Radon Safe montör. Du får också en informationsmapp med monteringsanvisning, godkännande, artikellista, broschyrer och inköpskällor.

Målgrupp: Kursen är öppen för alla handverkare som önskar att lära sig att montera Protan Radon Safe tätskikt.

Pris: NOK 18.500,-. per person
Varaktighet: 1 dag

Priset inkluderar Protan verktygskit och materialpaket. Priset gäller för en deltagare. Om det är flera deltagare från samma företag, är priset NOK 8.500,- för de övriga deltagarna. Detta pris inkluderar också svetsutrustningen, men inte materialpaketet.