Protan Profence Solution

Vår kunskap om membran och ventilation möter kundernas specifika behov. Protan Profence Solution - det kompletta säkerhetssystemet för idrott.

Protan har i nära samarbete med aktörer inom olika idrotter och aktiviteter utvecklat produktserien Protan ProFence Solutions. I innovationsprocessen har vi kombinerat vår mångåriga kunskap och erfarenhet inom membranproduktion, membrankonfektion och ventilationsdimensionering med kundernas behov, önskemål och erfarenheter. Detta har gjort Protan ProFence Solution till en serie som består av en rad olika kvalitetsprodukter som ger dig det kompletta säkerhetssystemet som behövs för din idrottsarena.

Protan ProFence Solutions erbjuds som ett komplett skyddssystem. Protan kan bistå under hela processen, även med installation, underhåll och tips för förvaring, enligt ingångna avtal.

Protan ProFence Alpine

Protan Profence Alpine är vår kunskap i material- och ventilationsteknit med ett luftfyllt säkerhetssystem för alpinsport och vinteraktiviteter. 

Protan Profence Speedway

Protan Profence Speedway - kunskap i membrantillverkning och ventilationssystem med robusta material som klarar fysisk påverkan, eld och slitage.

Protan Profence Skating

Med Protan Profence Skating blir skridskoåkning ett säkert nöje. Skyddande sektioner är fast förankrade i isen och ett fläktsystem ventilerar.

Protan ProBag Alpine

Protan Probag Alpine för skid- och alpinanläggningar. En luftfylld landningskudde av robust PVC-membran som svetsas samman för att klara fukt.