IKEA Bergen.jpg

Affärs- och kontorsbyggnader

En klassisk Protan-skapelse är till exempel IKEA-byggnader över hela världen. Många svenska IKEA-varuhus har tak från Protan.

arrow_downward

Det är många olika typer av byggnader som vi kan sortera in under rubriken affärs- och kontorsbyggnader.

Protan Entreprenad har allsidig kompetens inom takläggning för de flesta projekt i detta segment – från köpcenter, bilhandlare och butikslokaler till stora och små kontors- och administrationsbyggnader och andra specialiserade affärsbyggnader.

En klassisk Protan-skapelse är till exempel IKEA-byggnader över hela världen. Många svenska IKEA-varuhus har tak från Protan.

I likhet med många andra typer av byggnader är trenden att det ställs allt större krav på att utnyttja takytan på affärs- och kontorsbyggnader till flera funktioner, som gröna tak, takterrasser, ytvattenhantering och solenergi.

Tillsammans med huvudentreprenör och materialleverantörer hittar vi bra lösningar för taket som säkrar ett väl genomfört projekt med hög kvalitet. Rätt materialval, god planering och projektering och ett professionellt utfört projekt säkrar inte bara ett tätt tak, utan också hög livslängd och trygghet för ägarna till byggnaden.

Exempel på affärs- och kontorsbyggnader

Kr. Augusts gate 13, Oslo.
Helgeland Smolt, Tjongsfjorden
Malmporten handelspark, Narvik.
CC Drammen.

Renovering av tak är både hållbart och ekonomiskt smart

Är ditt tak på väg att gå ur tiden?

Läs mer om olika projekt vi levererar till

Ta kontakt med oss

Du kan skicka en generell förfrågan till Protan Entreprenad här.

Intresserad av att jobba för Protan Entreprenad?

Vi håller alltid utkik efter duktiga takläggare och motiverade lärlingar.

Kontakta Protan Entreprenad