Taket är byggnadens femte fasad

Taket är byggnadens femte fasad

Arkitekter och byggare som använder Protan takbeläggningar har stor estetisk och visuell flexibilitet utan att göra avkall på hållbarhet, styrka och miljökrav.

arrow_downward

Protan Designtak

Med Protans takbeläggning och detaljer kan arkitekter och byggare få stor estetisk och visuell flexibilitet utan att kompromissa med hållbarhet, slitstyrka och miljökrav.

Protan levererar takbeläggningar i specialfärger på beställning och vi erbjuder detaljer som kan ge ytterligare en estetisk skjuts åt takytan utan att kompromissa med hållbarhet och utsläppsfri installation. Våra lösningar monteras enkelt och säkert oavsett om taket är plant, sluttande, böjt eller har en mer krävande design.

En kombination av takbeläggning och vår omegaprofil kan till exempel återskapa det visuella uttrycket av ett traditionellt plåttak.

Omega-profilen

Profilens design är som tecknet "Ω", därav namnet Omega-profil. Profilerna svetsas på utsidan av den färdiga takbeläggningen utan att perforera den. Profilens utformning skapar djup och liv för stora takytor och kan användas för att uppnå önskade mönstereffekter. Avståndet mellan profilerna är valfritt och anpassat till byggnadens utformning.

Snø skisenter, Lørenskog, Norge
Snø skisenter, Lørenskog, Norge
Bläddra bland alla våra takprodukter, tillbehör och verktyg

Bläddra bland alla våra takprodukter, tillbehör och verktyg

Protans produkter har bland de lägsta koldioxidavtrycken i kategorin takmaterial. Här kan du bläddra bland våra produkter efter kategori eller applikationsområde.

Bläddra bland produkter
Produkter

Produkter

Ett brett urval av högkvalitativa enskikts takbeläggningar och membran.

Tekniska ritningar

Tekniska ritningar

Her finner du en översikt över Protans tekniska tecken, tillgänglig för nedladdning i pdf- og dwg-format.

Dokumentation

Dokumentation

Här hittar du produktdokumentation och certifikat.