Enfamiljshus och radhus

Enfamiljshus och radhus

Platta tak, terrasser, våtrum, garageanläggningar och radonsäkring är exempel på vad vi kan bidra med i sådana projekt.

arrow_downward

Protan Entreprenad engagerar sig i bostadsprojekt av alla storlekar.

Vi levererar takläggning och installation av membranlösningar till allt från garage och terrasser, små och stora bostadsprojekt, till stora projekt med ledande fastighetsbolag som byggherrar.

Protan Entreprenad är en allsidig samarbetspartner för enfamiljshus och radhus. Platta tak, terrasser, våtrum, garageanläggningar och radonsäkring är exempel på vad vi kan bid

Protan Entreprenør Midt-Norge står for rehabilitering av 15.000 m2 takflater i Kolstadflaten borettslag, Trondheim.

Renovering i bostadsrättsföreningar

Vi har lång erfarenhet av att göra uppgraderingsprojekt hos bostadsrättsföreningar och andra fastighetsägargrupper.

Ett bra exempel är Kolstadsflatens bostadsrättsförening i Trondheim i Norge där vi under en tvåårsperiod har lagt om och lagt ny takläggning på totalt 15 000 kvadratmeter i ett stort kvarter. Vi är inriktade på att utföra sådana byggnadsarbeten med minimala störningar för de boende. Därför planerar vi genomförandet och hittar bra lösningar i nära samarbete med uppdragsgivaren.

 

Renovering av tak är både hållbart och ekonomiskt smart

Är ditt tak på väg att gå ur tiden?

Ytvattenhantering på tak

Protan Entreprenad är – genom vårt täta samarbete inom Protan-koncernen – Nordens mest erfarna företag när det gäller att täcka tak för ytvattenhantering.

 

 

Kan lägga tak i alla väder

Vid täckning med takbeläggning och membran av PVC (duk) bidrar vi till att uppfylla kraven på en utsläppsfri byggarbetsplats, eftersom svetsning sker med elektriskt värmd luft. Med den svetsmetoden kan vi i praktiken lägga tak i alla slags väder och oavsett årstid – 365 dagar om året. Det bidrar till ett bra genomförande och god lönsamhet i varje byggprojekt.

 

 

 

 

 

Protan Entreprenad - en trygg och professionell partner

Protan Entreprenad är en professionell och pålitlig aktör inom takläggning och installation av membran som tar arbetsmiljö, hälsa, säkerhet och kvalitet på allvar.

Tillsammans med huvudentreprenör och materialleverantörer hittar vi bra lösningar för tak som säkrar god funktion och ett projekt med hög kvalitet. Rätt materialval, god planering och projektering samt ett professionellt planerat och genomfört projekt säkrar inte bara ett tätt tak, utan också hög livslängd och trygghet för brukarna av byggnaden.

 

Läs mer om olika projekt vi levererar till

Kontakta Protan Entreprenad