Protan tak och membran ger unika lösningar och lång hållbarhet

Protan tak och membran ger unika lösningar och lång hållbarhet

Vi är flexibla och levererar produkter och system som lämpar sig utmärkt både för större byggnader och projekt, och för privata hem, garage, fritidshus m.m.

arrow_downward

Protan erbjuder lösningar i världsklass både för stora projekt och för privata hem och fritidsfastigheter. Med användning av Protans tak- och membransystem kan du vara säker på att ditt tak får det bästa skyddet mot väder och vind.

Våra lösningar monteras enkelt och säkert, oavsett om taket är plant, sluttande, böjt eller har en mer krävande design. Protan PVC takbeläggning finns i många färger och monteringsprofiler på takbeläggningen kan ge ett extra bra visuellt intryck på synliga ytor. Protan har lösningar för tak, tillbyggnader, bodar, stugor och annex.

Protan har även membran för externa och interna lösningar som takterrasser, terrasser och våtrum och vårt radonmembran RadonSafe skyddar din byggnad mot radon.

Protan är godkänd enligt kvalitetsstandarden ISO 9001 och miljöledningsstandarden ISO 14001. Det innebär att alla delar av verksamheten kartläggs och kvalitetssäkras samt att produktionen ordnas så att den orsakar minsta möjliga negativ miljöpåverkan – både lokalt och globalt.

– Protans produkter har länge dokumenterat

livslängd och kräver lite underhåll.

Produkter

Produkter

Ett brett urval av högkvalitativa enskikts takbeläggningar och membran.

Tekniska ritningar

Tekniska ritningar

Her finner du en översikt över Protans tekniska tecken, tillgänglig för nedladdning i pdf- og dwg-format.

Dokumentation

Dokumentation

Här hittar du produktdokumentation och certifikat.