Skolor och förskolor

Skolor och förskolor

Vi har lång erfarenhet av skolor och undervisningsbyggnader av alla slag, och är en pålitlig samarbetspartner inom takläggning och membraninstallation.

arrow_downward

Skolbyggnader och undervisningsbyggnader finns i många storlekar och utföranden – från förskolor och små landsbygdsskolor till stora, komplexa byggnader för högskolor och universitet och allt däremellan.

När en ny skola eller en ny undervisningsbyggnad ska uppföras har våra beställare alltid fokus på rationell drift för att säkra färdigställande till skolstart.

Vid renovering av existerande skolbyggnader bidrar skräddarsydda lösningar till att förkorta perioden som man måste arbeta på taket. Därmed kan den största delen av arbetet göras på skollov, med maximal insats på kortast möjliga tid.

Vi har lång erfarenhet av skolor och undervisningsbyggnader av alla slag, och är en pålitlig samarbetspartner inom takläggning och membraninstallation.

Exempel på projekt för skola och daghem

Baglerbyen barnehage, Oslo.
Bamble ungdomsskole, Vestfold-Telemark.
Horten videregående skole (BREEAM-NOR).

Protan Entreprenad - en trygg och professionell partner

Protan Entreprenad är en professionell och pålitlig aktör inom takläggning och installation av membran som tar arbetsmiljö, hälsa, säkerhet och kvalitet på allvar.

Tillsammans med huvudentreprenör och materialleverantörer hittar vi bra lösningar för tak som säkrar god funktion och ett projekt med hög kvalitet. Rätt materialval, god planering och projektering samt ett professionellt planerat och genomfört projekt säkrar inte bara ett tätt tak, utan också hög livslängd och trygghet för brukarna av byggnaden.

 

Kan lägga tak i alla väder

Vid täckning med takbeläggning och membran av PVC (duk) bidrar vi till att uppfylla kraven på en utsläppsfri byggarbetsplats, eftersom svetsning sker med elektriskt värmd luft. Med den svetsmetoden kan vi i praktiken lägga tak i alla slags väder och oavsett årstid – 365 dagar om året. Det bidrar till ett bra genomförande och god lönsamhet i varje byggprojekt.

 

 

 

 

 

Ytvattenhantering på tak

Protan Entreprenad är – genom vårt täta samarbete inom Protan-koncernen – Nordens mest erfarna företag när det gäller att täcka tak för ytvattenhantering.

 

 

Läs mer om olika projekt vi levererar till

Renovering av tak är både hållbart och ekonomiskt smart

Är ditt tak på väg att gå ur tiden?

Kontakta Protan Entreprenad