Skolor och förskolor

Skolor och förskolor

Vi har lång erfarenhet av skolor och undervisningsbyggnader av alla slag, och är en pålitlig samarbetspartner inom takläggning och membraninstallation

arrow_downward

Skolbyggnader och undervisningsbyggnader finns i många storlekar och utföranden  – från förskolor och små landsbygdsskolor till stora, komplexa byggnadsmassor för högskolor och universitet och allt däremellan.

När en ny skola eller en ny undervisningsbyggnad skall uppföras har alltid våra beställare fokus på rationell drift för att säkra färdigställande till skolstart.

Vid renovering av existerande skolbyggnader bidrar också skräddarsydda lösningar till att förkorta perioden när det måste arbetas på taket. Så att arbetena kan fortgå på skollov med maximal drift på kortast möjliga tid.

Vi har lång erfarenhet av skolor och undervisningsbyggnader av alla slag, och är en pålitlig samarbetspartner inom takläggning och membraninstallation.

Exempel på projekt för skola och daghem

Baglerbyen barnehage, Oslo.
Bamble ungdomsskole, Vestfold-Telemark.
Horten videregående skole (BREEAM-NOR).

Protan Entreprenad - en trygg och professionell partner

Protan Entreprenad är en professionell och pålitlig aktör inom takläggning och installation av membran som tar arbetsmiljö, HMS och kvalitet på allvar.

Tillsammans med huvudentreprenör och materialleverantörer hittar vi bra lösningar för taket som säkrar god drift och ett projekt med hög kvalitet. Rätt materialval, god planering och projektering samt professsionellt utfört och genomfört projekt säkrar inte bara tätt tak, utan också en lång livstid och trygghet för brukarna av byggnaden.

Kan lägga tak i alla väder

Vid täckning med takbelägg och membran av PVC (duk) bidrar vi till att uppfylla kraven på en utsläppsfri byggarbetsplats, eftersom svetsning sker med elektrisk varmluft. Med den svetsmetoden kan vi i praktiken lägga tak i alla slags väder och oavsett årstid – 365 dagar om året. Det bidrar till ett bra genomförande och god lönsamhet i varje byggprojekt.

Ytvattenhantering på taket

Protan Entreprenad är – genom vårt täta samarbete inom Protan-koncernen – Nordens mest erfarna taktäckningsverksamhet när det gäller att täcka tak som skall användas för ytvattenhantering.

Läs mer om olika projekt vi levererar till

Renovering av tak är både hållbart och ekonomiskt smart

Är ditt tak på väg att gå ur tiden?

Kontakta Protan Entreprenad