Vår yrkeskunskap och erfarenhet ger dig den trygghet du behöver

Vår yrkeskunskap och erfarenhet ger dig den trygghet du behöver

Att utnyttja taket bättre betyder också att det ställs högre krav på takets prestanda, utförande och estetik

arrow_downward

Protan Entreprenad tar hand om alla typer av projekt, från planläggning till färdigt projekt.

Takets funktion utvecklas nu snabbt. Där det förr var öde takytor har utvecklare, arkitekter och fastighetsägare på allvar insett att takytan med fördel kan utnyttjas bättre.

Ett tak är inte längre bara ett tak, det skall ofta användas för terrasser och takträdgårdar, klara ytvattenhantering eller användas för en solcellsanläggning. Ibland ska flera av dessa funktioner förverkligas parallellt.

Att utnyttja taket bättre betyder också att det ställs högre krav på takets prestanda, utförande och estetik. Det kräver i sin tur större kompetens och större yrkeskunskap av dem som ska lägga taken – alltså en takläggare som Protan Entreprenad.

Vi erbjuder tjänster för att installera takbeläggning och membran för många olika ändamål och användningsområden. Tak, membran, våtrum, terrasser och radonsäkring – vår yrkeskunskap och erfarenhet ger dig den trygghet du behöver.

Protan Entreprenad är tillsammans med Protan Entreprenør i Norge og Skantag i Danmark Nordens största takläggningsverksamhet. Både stora och små projekt kräver expertis och erfarenhet. Det har vi i Protan Entreprenad. Här nedan kan du läsa mer om de olika tjänster vi erbjuder inom takläggning och installation av membran.

Renovering av tak är både hållbart och ekonomiskt smart

Är ditt tak på väg att gå ur tiden?

Läs mer om olika projekt vi levererar till

Ta kontakt med oss

Du kan skicka en generell förfrågan till Protan Entreprenad här.

Intresserad av att jobba för Protan Entreprenad?

Vi håller alltid utkik efter duktiga takläggare och motiverade lärlingar.