Radonsäkring

Radonsäkring

Våra montörer använder varmluft för att svetsa membranen, och säkrar ett lufttätt och starkt membran som förhindrar radongaser att tränga in i byggnaden

arrow_downward

Protan Entreprenad erbjuder auktoriserade montörer för radonsäkring av din byggnad.

Våra montörer använder varmluft för att svetsa membranen, och säkrar ett lufttätt och starkt membran som förhindrar radongaser att tränga in i byggnaden.

Radon är en osynlig och luktfri gas som inte upptäcks av våra sinnen, men som utgör ett ökande hälsoproblem. Höga koncentrationer av radongas är farligt. Det är därför viktigt att från början radonskydda byggnader.

Radongasen väljer minsta motståndets väg. Därför är det extremt viktigt att montering av radonsäkring utförs av erfarna och duktiga montörer, så att man uppnår ett 100 % tätt resultat, både vid skarvar, runt detaljlösningar och anslutningar.

Protan Entreprenad säkrar homgena skarvar med varmluftsvetsade omslag, och erbjuder som tillägg prefabricerade detaljer för bästa resultat. Våra entreprenörer kan också prefabricera hela membranet, anpassat till byggnadens planlösning för snabbast möjliga genomförande.

Våra entreprenörer lägger radonmembran året om, i alla slags väder, och kan därför leverera projekten inom avtalad tid.