Säkra lösningar för din uteplats

Säkra lösningar för din uteplats

Balkonger och terrasser är särskilt känsliga för slitage från kraftiga regn och snöfall. Därför är det attraktivt för både privatpersoner, företag och bostadsrättsförening att hitta en bra och hållbar lösning som garanterar ett rent terrassgolv och kräver minimalt underhåll.

arrow_downward

Terrassemembran

Protan har solida och hållbara system som skyddar golv på verandor och balkonger mot fukt, mögel, röta och korrosion.

Protans terrassmembran och terrassbeläggningar är gjorda för utomhusbruk i nordiskt klimat. De är av hög kvalitet och har en lång livslängd, vilket garanterar ett tätt terrassskydd.

Takmontörer svetsar terrassmembran

Vi rekommenderar att du kontaktar ett takföretag i vårt stora nationella nätverk om du är privatperson och vill få ett Protan terrassmembran installerat. Sedan kommer de till dig och installerar duken eller membranet på samma sätt som för vanlig takbeläggning. Protans terrassbeklädnad svetsas med varmluft, vilket är en miljövänlig och utsläppsfri metod.

Skillnaden mellan exponerade och täckta terrassmembran

Vi erbjuder lösningar för både exponerade terrassbeläggningar och membran för täckta terrasser. En exponerad terrassyta blir som en golvbeläggning utomhus. Membranbeläggningar för användning på terrasser och verandagolv är ofta täckta med olika material, t.ex. stenar, plattor och terrassbeklädnad.

Vi har tre olika produkter som ger ett fint verandagolv eller en fin balkong. Alla uppfyller brandklass Broof(t2) på det underlag de installeras på, enligt gällande riktlinjer i Sverige och de nordiska länderna.